12 çeşit füme ürünümüzle Carrefoursa mağazalarındayız.
Taze Alabalık Füme Fileto
Taze Türk Somonu Füme
Taze Norveç Somonu Füme
Somon Pastırma
Taze Levrek Füme Fileto
Taze Çipura Füme Fileto
Taze Uskumru Füme Fileto
Taze Palamut Füme Fileto
Taze Yılan Balığı Füme Fileto
Taze Kılıç Balığı Füme Fileto
Taze Mezgit Füme Fileto
Taze Orkinos Füme Fileto
Ürünlerimizin tamamı taze olup 0 / +4 derecede 60 gün raf ömrüne sahiptir. Balıklarımız eşsiz meşe dumanıyla fümelenirken her bir balığın kendine özgü tadı, aroması muhafaza edilmektedir. Bütün ürünlerimiz 100 gramlık ambalajlarda olup tamamı DERSU güvencesindedir. Füme balık çeşitlerimiz hem tat hem de görsel olarak bir şölen yaşamak isteyenler için Carrefoursa mağazalarında sizleri beklemektedir. Afiyet olsun.
İhracat, otel tüketimi vb. toplu satış kanallarından satışını yaptığımız taze ve dondurulmuş bütün ürün gruplarımıza ualaşabileceğiniz Dersu Balık Market açıldı.
''Fabrikadan halka aracısız satış'' mantığıyla en kaliteli ürünleri en uygun fiyata tedarik edebileceğiniz Dersu Balık Market sabah 08:00-akşam 19:00 saatleri arasında açık olacaktır.
Dondurulmuş ürünler, taze balık ve balıkçılık ürünleri, füme ve lakerdalar, havyar vb. bütün ürünlere zahmetsizce ve tek elden ulaşmanızı sağlayacak olan Dersu Balık Market ürünleriyle ilgili ayrıntılı görsellere Fotoğraf Galerimizden ulaşabilirsiniz.
Görsellerdeki ürünler ve daha fazlası sizleri bekliyor.
TÜRKVET; 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’na dayalı olarak 02.12.2011 tarihli ve 28130 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği, Koyun ve Keçi Türü Hayvanların tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliği kapsamında, ülkemiz sığır cinsi ile koyun ve keçi türü hayvanların kimliklendirilerek kayıt altına alındığı Hayvan Kayıt Sistemidir.
3.su ürünleri yetiştiriciliği çalıştayı antalya’da yapıldı
Sektörümüzün, pazarlama, üretim planlaması, tüketimin artırılması ile yem ve diğer üretim girdileri, desteklemeler, örgütlenme gibi konularda yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşülüp tartışıldığı, “III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ” 25-26 Şubat 2015 tarihlerinde, kamu ve özel ilgili tüm kurum ve kuruluş yetkili ve temsilcileri ile il üretici birlikleri ve üreticilerin katılımı ile Antalya / Miracle Resort Hotel’ de yapıldı.
Prof. Dr.Davut Turan araştırma görevlileri Esra Doğan ve Cüneyt Kaya ile birlikte yürütülen bilimsel çalışmalar sonunda, bölgede yeni bir balık türü keşfedildi. Türe ilişkin hazırlanan bilimsel makale, uluslararası bilim dergilerinde yayımlandı. Bu yayın ardından "ALAKIR ALASI" olarak adlandırılan bu balık 2014 yılında keşfedilen dünyanın en şaşırtıcı ve etkileyici 20 hayvan türünden biri olarak seçildi.